Oliver: “Hem d’intentar que no ens anotin tant”

  0
  1213_JOV_BRV (19).JPG

  15/11/2012

  El base verd-i-negre creu que "cal ser més consistents els 40 minuts" i en la línia de Savané i Ventura es pregunta "per què no podríem guanyar a Bilbao?"

  El Fiatc Joventut 2012-2013 ha fet una clara aposta per un joc ràpid en el que molts jugadors poden anotar, però també té com a objectiu no rebre molts punts i sobretot que no li anotin triples.
  Fins la passada jornada, els verd-i-negres rebien 76,5 punts per partit i 4,5 triples, aconseguint ser el segon equip de la lliga que menys en rep. En el partit contra el Valladolid, els "pucelanos" es van enfilar fins els 89 punts i 9 triples amb un 47% d'encert, el màxim que ha rebut aquest any la Penya.

  Per això Albert Oliver té clar en què ha de millorar l'equip: "hem d'intentar que no ens anotin tant i defensar millor la línia de 3 punts", afirma Oliver, que creu que això es resumeix en "ser més consistents els 40 minuts".

  Oliver ha confirmat que el vestidor "va quedar tocat" després de la derrota de dissabte "sobretot per veure la posició en la que estaríem", però que "ara cal mirar endavant".
  Seguint la línia de les paraules de Savané i Ventura, i demostrant que el vestidor és ambiciós, el de Terrassa sap que "guanyar a Bilbao és més difícil que fer-ho a casa", però es pregunta "i per què no podríem fer-ho?".

  El Gescrap Bizkaia va guanyar el seu partit a l'Eurocup sense problemes per 69 a 95, i a diferència del partit contra el Madrid en el que només van participar 8 jugadors, els 10 convocats de dimarts –Samb i Sanchez inclosos- van saltar a pista. Tot i això, els bilbaïns segueixen comptant amb Zizis com a únic base pur, algo que no preocupa a Oliver perquè "també tenen en Roger Grimau que pot jugar de 1 perfectament".