Òmnium Badalona celebra la seva festa del karaoke en català

  0
  Badacanta-182-.JPG

  21/12/2013 – Es tracta de la 3a edició del Badacanta que, enguany i com a novetat, també se celebrarà al passeig de La Salut.

  El cap de setmana del 21 i 22 de desembre torna el Badacanta, el karaoke en català organitzat pels joves d’Òmnium a Badalona. Amb el lema ‘Per Nadal, cantem en català’, l’acte té com a objectiu potenciar l’ús social del català i la música en llengua catalana. La principal novetat d’aquest any és la doble edició de l’activitat que, per primera vegada, es farà també al barri de La Salut.

   

  Dissabte 21 de desembre, a partir de les 17:30 hores, el passeig de la Salut cantonada Salvador Seguí acollirà la primera sessió de karaoke. Paral·lelament, els comerciants d’aquest eix comercial han preparat jocs infantils i inflables pels nens i el lliurament de cartes al Pare Noel. El Badacanta al barri del Centre tindrà lloc l’endemà, diumenge 22 de desembre, també des de les 17:30h al tradicional espai de plaça de la Vila. En plena campanya comercial, i en l’últim cap de setmana abans de Nadal, l’activitat busca també potenciar el comerç de proximitat. Per aquest motiu, el Badacanta s’ha pogut realitzar amb la col·laboració dels comerciants del Centre i la Salut. 

   

  Totes les persones que pugin a l’escenari a cantar participaran en un sorteig en el qual podran guanyar diversos premis valorats en 1200 € que han cedit més d’una quarantena de comerços. Entre molts d’altres, es podran aconseguir sopars per dues persones a restaurants de la ciutat, entrades pel teatre, serveis de bellesa i estètica, lots de productes o xecs-regal.

   

  Badacanta disposarà d’un ampli repertori de música en català: des de clàssics com ara la Trinca, Els Pets o Serrat fins a les cançons dels grups del moment, com Txarango, Manel o la Pegatina. 

   

  Roger Melcior, membre de la junta d’Òmnium Badalona – Barcelonès Nord destaca ‘l’esforç que han fet una desena de socis voluntaris de la zona sud de la ciutat perquè el Badacanta enguany pugui estar al segon eix comercial més gran de la ciutat, seguint la línia encetada pel Trencant Setges d’acostar les activitats arreu de la ciutat’. En aquest sentit Melcior assegura que l’acollida dels comerciants ha estat ‘molt bona’ a les dues zones de la ciutat on es celebra tot i el complicat context en què vivim. 

   

  El karaoke, que arriba a la tercera edició, va tenir un notable èxit l’any passat ja que més de 150 persones van pujar a l’escenari per cantar durant les més de 4 hores de karaoke musical en català.  

   

  Badacanta compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona, la Direcció General de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya, a banda de molts comerços del Centre i de la Salut.

   

  A més de al seu Facebook, Òmnium ha habilitat un espai a internet on es pot consultar tota la informació de l’activitat i premis: omnium.cat/badacanta.