Òmnium tanca l’Any Espriu i enceta l’Any Vinyoli amb un recital poètic

  0
  omnium.JPG

  18/01/2014 – Òmnium de Badalona – Barcelonès Nord presenta 'Paraules d'ahir per avui', un espectacle literari de Maria Elena Tolosa i Pep Prat.

  Òmnium de Badalona – Barcelonès Nord presenta Paraules d'ahir per avui, un espectacle literari de Maria Elena Tolosa i Pep Prat que vol ser la contribució a la celebració de l'acabat Any Espriu i el recent iniciat Any Vinyoli, dos dels grans poetes catalans del segle XX.

  Homenatjant els dos poetes, Òmnium ofereix aquest espectacle, estrenat a Santa Coloma de Farners, que es representarà a La Societat Coral La Badalonense els propers dissabte 18 de gener, a les 9 de la nit, i diumenge 19 de gener, a dos quarts de 7. La venda d'entrades, que tenen un cost de 10 euros, es farà a la taquilla de la Badalonense (carrer de Sant Anastasi 14) des d'una hora abans dels espectacles.

  Recordem que la delegació de Montgat també ha celebrat la clausura de l'any Espriu amb el tradicional Recordant Vells Poetes, que va tenir lloc el passat 29 de desembre a la Biblioteca Tirant Lo Blanc.