Ona Carbonell, nova ambaixadora del concessionari badaloní Hyundai Motorprim

  0
  89

  L’esportista catalana de natació sincronitzada, Ona Carbonell, ha esdevingut la nova ambaixadora de Hyundai Motorprim, el concessionari oficial de Hyundai del grup Movento. La nedadora barcelonina, que ostenta el rècord de medalles als mundials de natació, s’ha convertit en la nova imatge de Motorprim a través d’un acord de col·laboració signat per un any i que permetrà al concessionari incrementar-ne la notorietat i la imatge de marca.

  A més, l’objectiu comú que persegueixen les dues parts mitjançant aquesta aliança és impulsar una mobilitat i un estil de vida respectuosos amb el medi ambient, sense oblidar-ne la comoditat. En aquest sentit, Motorprim ofereix una àmplia gamma de vehicles Hyundai amb energies sostenibles, sent la sud-coreana l’única marca que compta amb les cinc tecnologies elèctriques: híbrida 48V, híbrida, híbrida endollable, elèctrica i pila d’hidrogen.

  Lliurament del Hyundai Tucson Hybrid

  La nova ambaixadora de Hyundai Motorprim ha rebut un Hyundai Tucson híbrid de mans de Lluis Conesa, gerent de Motorprim. Motorprim disposa de quatre centres a la província de Barcelona: Badalona, Mataró, Lliçà de Vall i Pineda de Mar.

  Líder absolut de vendes a Espanya el 2022

  Hyundai ha tancat el primer semestre de l’any mantenint un creixement constant que ha permès situar el Tucson com el model més venut a Espanya, amb 11.500 unitats venudes. Aquest SUV de nova generació compta amb un disseny completament renovat, les superfícies bisellades i les línies dinàmiques posen han posat aquest model híbrid a l’avantguarda del disseny.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí