Onzena edició de la cursa Malalties Minoritàries

  0
  69

  Es correrà a Badalona el diumenge 26 de febrer. Aquesta cursa urbana, amb sortida i arribada al passeig Marítim, al costat del Port, consta de dos recorreguts, de 5 km i 10 km que sortiran a les 9.30 hores i un circuit infantil de 400 metres que sortiran des del mateix passeig un cop acabin les altres curses.

  En aquesta cursa benèfica, els participants contribueixen en la recaptació de fons per a l’Institut de Recerca de Malalties Neuromusculars de l’hospital Germans Tries i Pujol i també a Afanoc, l’associació de nens amb càncer de Catalunya, que gestiona La Casa dels Xuklis. Aquesta cursa està organitzada per l’associació de comerciants de La Salut Alta, Plataforma acció Badalona, 100kmvscàncer i el TransPerfect Mountain Challenge.

  La inscripció té un cost de 12€ pels del xip groc en propietat i 14€ per als que no tenen xip. La samarreta te un preu de 8€. Tanmateix, 2€ de cada dorsal, així com el 100% del preu de les samarretes aniran destinats integrament a AFANOC, l’Associació de Familiars de Nens amb càncer de Catalunya. La donació ,serà total després de despeses, que informarem abans de la sortida el total recaptat i les despeses.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí