Operatiu contra una xarxa xinesa de tràfic de persones

  0
  43
  operacio trafic.jpg

  02/07/2015 – Es van realitzar més d’una desena d’escorcolls a diferents domicilis de Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. A Badalona, una de les entrades amb detencions es va produir al carrer Circumval·lació.

  La Guàrdia Civil va dur a terme ahir de matinada una operació contra el tràfic de persones a l'àrea metropolitana de Barcelona que va acabar amb una vintena de detencions. Es van realitzar més d’una desena d’escorcolls a diferents domicilis de Barcelona, Badalona i Santa Coloma de Gramenet. A Badalona, una de les entrades amb detencions es va produir al carrer Circumval·lació.

   

  Els integrants de la suposada xarxa, que pertanyen a la comunitat xinesa, se'ls acusa de portar dones d'origen asiàtic de manera il·legal i d'explotar-les sexualment durant 24 hores seguides. Se'ls imputen, en concret, delictes de tràfic d'immigrants, tràfic d'éssers humans, falsedat documental i tràfic de drogues.

  Entre els detinguts hi hauria el cap de la xarxa i també els responsables d'organitzar el recorregut que feien les noies per arribar de la Xina. La policia creu que la xarxa també llogava locals de karaoke per fer-hi joc il·legal.

  L’operació, ordenada pel jutjat número 21 de Barcelona, es manté oberta. La investigació la porta a terme la Unitat Orgànica de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a Barcelona amb el suport d'unitats centrals de Madrid i la col·laboració d'Europol.