OPINIÓ. “La situació del Badalona és de les més complicades de la seva història”

  0

  Tot i que la notícia de la SAE ha estat la novetat d’aquesta setmana, la preocupació al CF Badalona segueix molt present als seguidors escapulats. Tres representats amb autoritat i amb passat, present i futur a l’entitat exposen la seva opinió sobre el futur del Club: l’excapità Albert Cámara, el president dels Betualins Cristian Miguel Yuste i el periodista Xavi Saisó.

  Economia. Futur del CF Badalona SAE
  Cámara: “Les notícies relacionades amb el vessant econòmic dels darrers dies no han estat gaire agradables, però crec que tot està relacionat amb la conversió en SAE”.

  Saisó: “La situació és de les més complicades de la seva història, amb dos descensos de categoria i en la cinquena categoria del futbol espanyol. La situació econòmica és una incògnita, amb la conversació en SAE i sense saber si és la millor solució o no”.

  Cristian: “El capital de la SAE ja està tancat. No sé si el futur serà millor o pitjor, però pevisiblement el club tindrà futur”.

  Massa social: socis i aficionats
  Cámara: “El vessant social és molt important. Afició i Club han d’estar units perquè es recuperin categories. Si no ho estem, i no hi ha aquest suport, serà molt complicat”

  Saisó: “La part social és inexistent. El Badalona no ha aprofitat la seva massa social ni tampoc la ubicació de l’Estadi, molt millor que la de l’Avinguda Navarra.

  Cristian: “El descens ha estat un cop dur. Esperem que l’ascens del Juvenil A sigui positiu perquè es puguin sumar nous seguidors i hi hagi aquesta confiança en aquests joves”.

  El futur esportiu i objectius
  Cámara: “A nivell esportiu, hi ha d’haver un projecte il·lusionant en què tothom estigui identificat amb aquest Badalona que volem. Amb esforç, il·lusió i que es puguin recuperar les categories el més aviat possible”.

  Saisó: “Vull saber quin projecte esportiu té el club, si tornarem a tenir 14,15 fitxatges”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí