Oportunitat perduda per ser líders en solitari a Divisió d’Honor

0
    122

El juvenil del Badalona empata a Girona (1-1) i depèn del Mallorca per continuar líder.

El conjunt escapulat, després d’una molt bona ratxa, no va poder emportar-se la victòria a terres gironines, i tampoc va poder aprofitar l’empat del Barça contra el Gavà. El Badalona li va ser molt complicat imposar el seu ritme en un partit on no es va trobar còmode. Tot i així, els escapulats van ser capaços de reaccionar al marcador advers. El Girona es va avançar a l’electrònic al minut 26′ mitjançant Mamadou Moustapha, però els badalonins van saber mantenir el cap fred i només deu minuts més tard van empatar el matx gràcies al gol de Tomàs Carbonell. Sense gaires ocasions més, es va arribar al descans amb empat (1-1). A la represa, els juvenil badaloní va sortir amb la intensitat que requereix el líder i va gaudir de clares ocasions per sumar els tres punts, però sense èxit de cara porteria. Aquest cap de setmana, el Badalona es tornarà a desplaçar lluny de casa, al camp del Gavà.