Oriol Lladó, nou president d’Òmnium Barcelonès Nord

  0
  76

  Òmnium Barcelonès Nord ha escollit el periodista Oriol Lladó, que havia estat president de la seu entre 2001 i 2010, com a president de l’entitat. Lladó assumeix la presidència agafant el relleu d’Eduardo Alessandria.

  Òmnium ha celebrat aquest dilluns 19 de febrer la seva assemblea general ordinària en la qual s’ha renovat la junta directiva, s’ha aprovat el pla de treball i el pressupost 2024. L’entitat que inclou els municipis de Badalona, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià i Tiana, té la seva seu al carrer de la Mercè, 32, de Badalona.

  A més de Lladó, a la junta comarcal s’incorporen també Bernat Rotger, Núria Piè i Enric Vidal, que sumen amb persones que ja eren al nucli de treball de la seu com ara Olga Vidal, que continua sent la vicepresidenta, Adrià Soler, Cesc Gil, Joan Sansa i Asun Belmonte (per Sant Adrià de Besòs) i Jordi Ballesteros, que va ser president de l’entitat.

  En el seu discurs, Oriol Lladó ha assegurat que “tenim encara companys amenaçats per la repressió política i el compromís és tan necessari avui com ho era el 2017”, ha apuntat Oriol Lladó en el seu discurs. “Però treballar pel país és, des d’un territori com el Barcelonès Nord, fer-ho amb projectes concrets, a peu de carrer, que responen a les necessitats d’un país divers i amb un nombre creixent de desigualtat“, ha afegit. “Volem continuar sumant lluites compartides per un l’horitzó irrenunciable de la plena llibertat”

  Xavier Antich, president d’Òmnium Cultural i Gerard Pijoan i Natalia Touzón, membres de la
  junta nacional han assistit a la trobada.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí