OrtoCanis, la primera botiga al món d’ajudes tècniques per a gossos

  0
  ortocanis.jpg

  24/10/2016 – L’enginyer badaloní Toni Fernàndez ha estat des de sempre un gran amant i defensor dels drets dels animals. La seva passió el va portar, ara fa uns 5 anys, a crear el projecte Ortocanis. 

  La idea la tenia clara; ajudar als gossos amb problemes de mobilitat. I dit i fet, l’ara ja empresa, amb seu a la Riera Matamoros 53 de Badalona, acaba d’estrenar un nou local on poder veure, comparar i comprar tots els productes dissenyats i fabricats per Ortocanis. Avui dia ja exporten un 50% de les vendes a mes de 35 països arreu del món. Gran part de les ajudes per a gossos són dissenyades per un equip de professionals de la mateixa empresa amb l’ajuda d’un bon nombre de veterinaris i fisioterapeutes veterinaris que els assessoren en tot moment.

   

  Gairebé tots els productes són fabricats a Barcelona. Des de genolleres per a gossos que pateixen trencaments dels lligaments creuats o artrosis, suports pel maluc per a gossos amb displàsia, arnesos, cadires de rodes per a gossos amb hèrnies discals, botes o material per a rehabilitació veterinària. Tots aquests productes s’han creat especialment per a gossos que pateixen algun problema de mobilitat però ja estan desenvolupant ajudes per a gossos amb problemes de ceguesa. En aquest sentit l’empresa està invertint en el desenvolupament d’un arnès per a gossos cecs, com una mena de protector per fer la vida més fàcil als animals que pateixen manca de visió. De fet, al blog d’Ortocanis trobareu informació per fer-lo a casa.

   

  Molts veterinaris ja recomanen utilitzar els productes creats per Ortocanis perquè el nostre animal de companyia tinguin una millor vida. Es poden adquirir a la seva botiga online a ortocanis.com o des de fa 2 setmanes a la primera botiga física a Badalona.

   

  Des de la pàgina web, a més, donen difusió dels estudis, nous tractaments o investigacions promogudes per l’empresa situada a Badalona.

   

  Des d’Ortocanis faciliten totes les eines, tecnologia i coneixements perquè els gossos, que pateixen algun problema de mobilitat, tinguin una millor qualitat de vida.