Óscar Camps, crític amb Guijarro i amb la gestió de l’acollida de refugiats

  0
  70

  Óscar Camps, fundador de l’ONG Proactiva Open Arms, va formar part de l’expedició que va portar 220 refugiats ucraïnesos des de Polònia a Barcelona. Tots ells van ser distribuïts en diferents autocars cap a Badalona, Guissona, Manresa i Madrid. Només aterrar al Prat, Camps es va mostrar crític amb la presència de l’alcalde, Rubén Guijarro, a l’aeroport. No per aquest fet en si, sinó per la gestió de l’acollida de les 50 persones que havien de venir a Badalona.

  “Al món hi ha 65 conflictes armats actius. Tothom hauria de tenir dret a un passadís humanitari i a demanar asil i refugi. A alguns els hi posem un avió i hi ha polítics que venen a fer-se la foto, i per uns altres només hi ha un vaixell perquè no morin al mar”, va afirmar Camps.

  L’activista badaloní ha intervingut avui al Badalona Matí per explicar la seva postura. “La descoordinació amb l’administració va obligar a trobar una solució d’emergència per a 30 persones que havien de venir a Badalona i que la ciutat no va poder acollir”, ha afirmat.

  Camps ha assegurat que “tothom ha de millorar” i ha criticat que Rubén Guijarro “fos l’única persona que va poder entrar a fer la rebuda quan els refugiats van baixar de l’avió”. “Ni els nostres voluntaris ho van poder fer”, destaca Camps, qui també denuncia que “les 50 persones que havien de venir a Badalona es van convertir en 17”. El fundador d’Open Arms, tot i així, sí que ha tingut bones paraules pel regidor David Torrents, qui va formar part de l’expedició cap a Polònia. En definitiva, Camps demana fer menys política i millorar la gestió.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí