Paco Redondo: “El grup humà és la clau d’aquesta generació”

  0
  Final-106.jpg

  13/05/2013

  El tècnic verd-i-negre ha destacat la qualitat d'una generació que "ha guanyat molts títols i que puc assegurar que el club la té molt en compte"

  L'entrenador del júnior el Fiatc Joventut, Paco Redondo, no ha dubtat en afirmar que "el grup humà és la clau d'aquesta generació". 

  "8 jugadors porten com a mínim 4 anys al club, saben què és la Penya", matisa Redondo que també agraeix al club que "m'hagin mantingut amb aquest equip".
   "Sóc un privilegiat de portar el júnior i de portar aquest grup humà", ha afegit. 
  El tècnic verd-i-negre creu que el futur dels seus jugadors és brillant. 
  "No somio que alguns d'aquests jugadors arribin a l'ACB, és que ha de ser així", puntualitza l'entrenador, que avisa que "aquesta generació ha guanyat molts títols i puc assegurar que el club la té molt en compte". 
  Unes paraules que fan indicar que bona part d'aquest grup formarà part del Prat la temporada que ve, que aquesta temporada només tenia dos jugadors del 94, Homs i Aboubacar.
  Redondo ha explicat que són molt "feliços" per la victòria però també per com s'ha aconseguit. 

   

  "Fem un estil de joc amb el que podem guanyar o perdre, però crec que competim", ha manifestat el tècnic, "ho havíem demostrat a Espanya i ara ho hem fet al continent". 
  Tot i això, ha reconegut que "no ho hem pogut disfrutar gaire perquè ens hem llevat a les 3 de la matinada per ser avui a Santiago" on l'equip comença avui el campionat d'Espanya. "Hem fet algo important, però ara arriba allò prioritari", ha sentenciat el badaloní.