Paraula de capitans

  0
  Morales, Moyano, Robusté i Albarrán / Foto: Eloy Molina.

  José Miguel Morales, Ismael Moyano, Miquel Robusté i Carlos Albarrán, els quatre capitans del Badalona, donen la cara per analitzar la situació de l’equip, després de la destitució de Ramon Maria Calderé. Els pesos pesants del vestidor escapulat no amaguen el seu afecte per a qui ha estat el seu entrenador en els últims set mesos i asseguren màxim esforç i compromís fins a final de temporada.

   

  MORALES

  El moment de l’equip: “Encara no estem en una situació límit, però sí que és preocupant perquè no acabem d’aconseguir els resultats que ens donin tranquilitat. Després de l’aturada de nadal, hem tingut dos partits difícils, a fora, i un, a casa, contra l’Ebro que, segons va reconèixer el mateix Manolo González, hauria d’haver acabat en empat.”

  Calderé: “És una gran persona, té un cor enorme i va sempre amb la veritat per davant. No s’amaga i sempre dóna la cara pels jugadors. I això, com a futbolista, s’agraeix.”

  Motius per a l’optimisme: “A Teruel no jugarem una final perquè queda molta temporada. Em quedo amb l’actitud de l’equip, que és bona. He estat en altres vestidors on, en situacions com aquesta, apareixien els problemes. Aquí no, tot el contrari: hi ha ganes i il·lusió. I això em fa ser optimista.”

   

  MOYANO

  El moment de l’equip: “Estem en una situació crítica, perquè si perdem a Teruel, caiem a baix de tot, d’on és molt difícil sortir. Però hem d’anar partit a partit, perquè queden 17 jornades. En un moment així el més fàcil és fer fora a un que a vint-i-dos, però els jugadors tenim molta part de culpa i hem de fer autocrítica.”

  Calderé: “És un entrenador diferent. Sap gestionar molt bé el vestidor perquè és molt positiu, en tots els àmbits. Físicament ens ha sabut posar molt bé i ho estava fent de la millor manera possible, però els resultats l’han condemnat.”

  Juanjo García: “Ens ha transmès quina és la seva idea i la seva manera de funcionar. El club ha decidit que ell sigui l’entrenador i nosaltres estarem a totes amb ell. Haurem d’aprendre nous conceptes i mirarem de fer-ho al més aviat possible.”

   

  ROBUSTÉ

  El moment de l’equip: “Portàvem una dinàmica molt dolenta, no pel joc sinó pels resultats, perquè contra l’Ebro, per exemple, no vam merèixer perdre. L’entrenador ho ha fet tot perquè l’equip funcionés però els resultats no han acompanyat.”

  Calderé: “Vull agrair-li el tracte que m’ha donat. És una persona molt passional i entregada, un amant del futbol, amb molta experiència. M’emporto la seva passió i les seves ganes.”

  Juanjo García: “Ha vingut amb moltes ganes, amb un cos tècnic propi que té molta il·lusió. L’ajudarem en el que faci falta. Tant a ell com a nosaltres ens interessa que les coses vagin bé. Ens entregarem amb el mateix compromís cap al club com sempre.”

  Motius per a l’optimisme: “Hi ha una bona base de futbolistes, hi ha un bon grup humà i hi ha ganes. La dinàmica és dolenta, però pot canviar. A aquestes altures, l’any passat passàvem per una situació igual i vam sumar vuit victòries seguides que ens van posar en el play-off. Es tracta d’enllaçar dos o tres partits bons.”

   

  ALBARRÁN

  El moment de l’equip: “Darrerament no hem estat bé i hem sumat només sis punts dels últims 30. Desgraciadament, això ha provocat la sortida de l’entrenador. Però la culpa era de tots, els jugadors en som conscients i treballarem per millorar i sortir d’allà baix. És cert que entre nosaltres mai no ens hem retret res, però de vegades vols donar més del que dónes i no et surten les coses”

  Calderé: “Com a entrenador, té les idees molt clares. Com a persona és un deu: sempre proper, sempre atent als jugadors. És una llàstima que no hem pogut aixecar la situació en aquests últims partits”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí