Partit per oblidar

0
    133

L’equip verd-i-negre comença de la pitjor manera possible l’aventura europea

No es pot iniciar una competició, en la que ets un dels grans favorits, amb aquesta actitud i intensitat.

La Penya només va jugar bé sis minuts, els primers. L’equip de Carles Duran va fer una bona sortida amb un parcial de 14-3, semblant que el partit seria un tràmit i hi hauria rotacions per a tot. Però el pitjor encara no havia començat. La pèrdua de pilotes va fer que el conjunt turc comencés a entrar a partit, amb una intensitat superior a la dels verd-i-negres. Moltes imprecisions, accions sense sentit i errades des del tir lliure (10/18) va condemnar a una Penya que no es va trobar còmode en cap moment, marxant al descans 35-33 a favor.

Tampoc hi va haver reacció al descans, i la poca fluïdesa en atac va tornar a castigar la Penya que veia que el partit començava a ser de domini turc a mesura que els minuts avançaven. L’últim quart va ser un despropòsit. Carles Duran va mantenir el mateix quintet a pista els últims quatre minuts – que no havia solucionat res-, deixant Andrew Andrews amb cara de sorpresa a la banqueta, quan havia de ser el nou referent ofensiu. Ribas va fer cinc segons amb +1 al marcador, pilota perduda i temps mort a falta de sis segons. Una sorprenent zona plantejada per Carles Duran va acabar amb Hammonds tirant plenament sol dins la pintura amb facilitat. Amb 3’8 segons restants, DeShaun Thomas va tenir el tir guanyador però va errar. Foc pels queixals pels pocs aficionats (3.283) que van acostar-se a l’Olímpic.

L’Eurocup ha fet només que començar, però si realment l’objectiu marcat és guanyar-la, el partit d’ahir no es pot tornar a repetir. I més a casa.