Pascu i Carla Morera, del Seagull, queden subcampiones d’Espanya a la Lliga Nacional de Futbol Platja

  0
  DFaptTmXsAAFSVV.jpg

  24/07/2017 – Les jugadores blaves completen un gran torneig amb el Roses, però es veuen superades pel Playa San Javier.

   

  Un cop finalitzada la temporada, el Seagull continua sent protagonista de l’actualitat gràcies al bon rendiment ofert per algunes de les seves jugadores en una disciplina diferent: el futbol platja.

   

  El passat cap de setmana, la platja de la Victòria de Cadis va acollir la celebració de la fase final de la Lliga Nacional de Clubs, competició que va dur a dues gavines cap a territori andalús.

   

  Carla Morera i Pascu, la segona campiona de Catalunya fa unes setmanes amb el Roses, buscaven ara el títol nacional. Dirigides per Dani Haro, les dues jugadores del Seagull serien capaces de pujar al podi, quedant-se a un sol esglaó de l’or.

   

  El Roses obria la competició exhibint-se davant el FP El Puerto (0-7), mostrant-se letal en atac i sense encaixar cap gol. En la segona jornada no es podria aconseguir el triomf contra el Peña Santillana (3-3), circumstància que deixava la classificació per la final pendent del matx contra el CD Higicontrol.

   

  En aquest partit, Morera i Pascu tornarien a carburar, certificant una golejada que les deixava a tocar de la glòria (3-6). El Roses es quedava d’aquesta manera a un sol triomf de ser campió, però en l’enfrontament pel títol les blaves caurien derrotades per l’AIS Playa San Javier (2-4).

   

  Les jugadores del Seagull tanquen d’aquesta manera la temporada de futbol platja: un campionat català i un subcampionat espanyol.