Pastor pacta amb la Fiscalia

  0
  114
  Álex Pastor aixeca la vara com Alcalde de Badalona / Ajuntament de Badalona

  L’Exalcalde Àlex Pastor ha acceptat vuit mesos de presó per conduir begut i per encarar-se i mossegar als Mossos d’Esquadra. El pacte amb Fiscalia també inclou una multa de 800 euros i la retirada del permís de conduir durant un any i quatre mesos.

  Pastor, que no tenia antecedents i que va abonar la responsabilitat civil als Mossos d’Esquadra, no haurà de complir la condemna pactada a un centre penitenciari.

  Els delictes que se li atribuïen a l’exalcalde son els següents: un contra la seguretat vial, un altre per negar-se a la realització del test d’alcoholèmia i un tercer per atemptar contra els agents de l’autoritat. Als mencionats s’han d’afegir dos lleus de lesions per les agressions a policies, a un dels quals va arribar a mossegar segons fonts properes al cas.

  Els fets es van produir el passat 21 d’abril en ple estat d’alarma a Barcelona. Les autoritats van intervenir a l’exdirigent socialista al carrer Consell de Cent al comprovar que el seu vehicle no circulava amb normalitat.

  El badaloní va negar-se a declarar per videoconferència des de la comissaria dels Mossos d’Esquadra i a l’endemà va ser posat en llibertat sense mesures cautelars.

  Després de dimitir dels seus càrrecs polítics i ser suspès de la militància del PSC, Pastor ha decidit desparèixer de la vida pública.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí