Pau Lloret aconsegueix dues medalles a l’Open de Macedònia

  0

  Gran setmana pel jugador del Club Tennis Taula Badalona Pau Lloret, que ha tornat de l’Open Internacional de Macedònia amb dues medalles, ambdues de bronze, en les proves d’equips i dobles de la categoria cadet. El jugador format a la pedrera badalonina, que ha format part de la selecció espanyola a Macedònia juntament amb el jugador d’Esparreguera Èric Cintas, es va reivindicar a nivell internacional amb un excel·lent torneig.

  Començant per la prova d’equips, Lloret i Cintas van acabar la fase de grups amb dues victòries senzilles contra Macedònia i Kosovo i una soferta victòria contra la poderosa Itàlia, la cap de sèrie del grup, on cadascun dels jugadors va aportar una victòria i van guanyar els dobles, per acabar amb un 3-2 a favor. A quarts de final els hi va tocar la potent Noruega, amb un dels millors jugadors presents a Macedònia, Martin Froseth, però Lloret el va batre amb certa facilitat per donar el passi a les semifinals, final del camí en trobar-se amb un combinat de dos fantàstics jugadors contra qui van perdre 1-3, podent endur-se només els dobles. Medalla de bronze, per tant, per equips, superant a dues seleccions teòricament superiors, amb un paper clau del jugador de Badalona.

  En la prova individual no es va poder arribar igual de lluny, caient en uns meritoris vuitens de final, contra l’italià Daniele Spagnolo, però en la prova de dobles, formant parella amb Èric Cintas, van tornar a trobar una medalla, passant per sobre dels rivals fins a semifinals, tot i que a quarts el rival era el tercer cap de sèrie. A semifinals van caure de forma ajustada per 1-3 davant dels posteriors guanyadors, els romanesos Szilagyi i Istrate, que només van cedir un set contra la parella espanyola.

  Lloret també va tenir l’oportunitat de participar en la prova individual júnior, per sumar més experiència i rodatge internacional, on va plantar cara al búlgar Bekir com a resultat més destacat.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí