Pau Lloret, campió estatal de tennis de taula

  0
  53
  CTT Badalona.jpg

  22/03/2017 – Mentre que Adrià Fernàndez entra al Top 8 Estatal.

   

  Espectaculars resultats de l’expedició badalonina al Torneig Estatal celebrat a Valladolid, a Castella i Lleó, el passat cap de setmana. Un total de vuit jugadors del Club Tennis Taula, sis nois i dues noies, van classificar-se en el Torneig Zonal entre els 48 millors jugadors espanyols.

   

  L’èxit va continuar i gairebé tots van aconseguir superar la fase de grups, on només el petit dels Bocanegra, en infantils va quedar fora del quadre final en un desafortunat triple empat, en un grup teòricament havia de quedar quart, i així va ser.

   

  Tot i partir com a quart i cinquè pre-classificades dels seus grups, l’alevina Marina Bueno i la benjamina Mariona Bachs van aconseguir finalitzar en meritòries tercera i segona posició, respectivament. Bueno, derrotada per la futura campiona, l’andalusa Yanira Sánchez, no va poder passar dels setzens de final, igual que Bachs, que va realitzar un gran campionat tot i ser benjamina de primer any.

   

  Els germans Lloret van fer bons els pronòstics i van superar els seus respectius grups com a primer i tercer. Arnau va cedir a setzens davant el cap de sèrie 2 del torneig, mentre que Pau va superar a tots els rivals fins a plantar-se a la final davant l’alacantí Diego Lillo, a qui va superar per un clar 3 a 0 per proclamar-se per segona vegada campió de l’Estatal, aquesta vegada en categoria alevina i fa dos anys en la benjamina.

   

  En juvenils, Adrià Fernàndez va realitzar un torneig excel·lent, superant a tots els rivals del seu grup amb claredat i la ronda de vuitens de final amb el madrileny Angel Ayuso, que es va haver de retirar per lesió quan el resultat era de 2 a 0, favorable al badaloní. A quarts de final, Fernàndez va caure amb el màxim favorit i campió del torneig, l’igualadí Joan Masip.

   

  Per acabar, el representant dels blaus en categoria sènior, Marc Serra, va aconseguir per primera vegada passar de grup en un Estatal, per caure finalment a setzens de final.

   

  Amb aquests resultats, Pau Lloret i Adrià Fernàndez es classifiquen per al Top 8 Estatal, competició de màxim prestigi que enfrontarà als vuit millors jugadors de cada categoria en un cap de setmana on s’enfrontaran tots contra tots.