Pedro Baos retrata Badalona in situ a Can Cabanyes

  0
  49
  esposicion pedro baoos 060.JPG

  06/05/2014 – L'exposició, que rep el nom de Racons de Badalona in situ i recull un total de 26 de quadres, es podrà visitar fins el 30 de maig.

  El Centre Cívic de Can Cabanyes (Rambla de Sant Joan, 59-77) acull l’exposició del badaloní Pedro Baos, Racons de Badalona in situ. La mostra, inaugurada ahir dilluns pel mateix pintor amb la companyia del president del Club de Belles Arts del Museu de Badalona, Rafael Pujals, i regidors de la ciutat, romandrà oberta tots els dies de 10 a 22 hores fins el 30 de maig.

   

  Des de Canyet fins el Port de Badalona, passant per Dalt la Vila, parc de Ca l’Arnús, carrer de la Creu i Torre Codina, entre altres, són els espais que Pedro Baos ha volgut retratar i exposar al Centre Cívic de Cabanyes. Racons de Badalona in situ és el nom de l’exposició que fa referència als 23 dels 26 quadres que el pintor badaloní ha realitzat in situ, és a dir, en el moment. A més, una de les seves obres fa referència a la Badalona Capital Cultural Catalana 2010.

   

  A la inauguració van assistir més d’un cinquantena de persones, on Pedro Baos ha destacat que “aquesta mostra és un homenatge  a la ciutat de Badalona”. Per altra banda, el pintor ha avançat que està treballant en un gran projecte fóra de l’estat espanyol que aviat ho comunicarà.