Pedro Cuesta torna a Alcatraz

  0
  pedro cuesta.jpg

  06/09/2012

  El badaloní va guanyar el King of the Rock estatal i jugarà la final mundial a la presó d'Alcatraz, a Califòrnia

  No ha comès cap delicte. No és un reincident. Simplement, com Sean Conery al film "La Roca", ningú coneix millor el camí que ell. El jugador del Montgat va tornar a quedar campió del torneig d'1 contra 1, King Of The Rock, patrocinat per la beguda energètica Red Bull

  El vigent campió va assistir a la final estatal sense haver de jugar fase prèvia territorial. A Madrid es va trobar amb 23 talents naturals que volien desbancar-lo però Cuesta va tornar a ser el millor. 
  A la segona eliminatòria va tenir l'os més dur de rossegar, el també jugador de la comarca Eric Mañés. Cuesta va guanyar 15 a 12 però confessa haver passat "nervis" quan anaven empatats i cap dels dos anotava.
  El penúltim escull va ser una lligueta triangular amb un jugador de Sevilla i un de Còrdova abans d'arribar a la final contra Juan Beta. Cuesta va dominar el partit de principi a fi fins que Beta va ser eliminat per faltes.
  El de Badalona viatjarà el 20 de Setembre a la presó d'Alcatraz, a la costa californiana , per mirar de ser el guanyador mundial.