Pelón: “Hem de confiar més en nosaltres”

  0
  82
  Foto: Eloy Molina.

  Manuel Cabrera, Pelón (Sanlúcar de Barrameda, Cadis, 8 de gener de 1995) acompanya a Robusté i Moyano en l’eix central de la defensa del Badalona d’aquesta temporada. A l’estiu va decidir sortir per primera vegada d’Andalusia per créixer com a futbolista i va apostar pel club escapulat.

  – Com es troba a Badalona?
  – Cada cop millor. Em sento còmode, amb molta confiança i amb ganes que ens en sortim.

  – Li ha costat adaptar-se a la ciutat i a l’equip?
  – No, però sempre és una mica difícil allunyar-se de la família.

  – Què li va dir a Dani Del Moral, que va ser company seu al Sanluqueño, quan li va preguntar pel Badalona?
  – Que li vindria bé venir, perquè tenim un camp gran i perquè és un jugador amb unes característiques diferents de les que hi havia a la plantilla. Era una oportunitat bona per a ell.

  – El pitjor d’aquesta experiència que està vivint a Badalona deu ser la situació de l’equip.
  – Tots volem sortir d’allà baix i, ara mateix, hi ha un punt d’angoixa, però hem d’obrir un parèntesi de tranquil·litat, treballar més, lluitar més i tancar els partits quan se’ns posin difícils. Hem de confiar més en nosaltres: hem demostrat que podem guanyar a qualsevol i que, si estem bé, és molt difícil que ens guanyin.

  – Què li suposa jugar al costat de dos centrals amb l’experiència d’Ismael Moyano i Miquel Robusté?
  – Des que era molt jove que lluito amb futbolistes veterans per guanyar-me un lloc. Per això ara, amb vint-i-cinc anys, tinc una maduresa que no tindria si no hagués estat així. Ha estat molt positiu per a mi estar envoltat de jugadors amb experiència, m’ha ajudat a millorar. Rebre els seus consells m’ha fet aprendre més de pressa i saber reaccionar davant totes les situacions.

  – Li és còmode jugar en una defensa de tres centrals?
  – És la primera vegada que jugo amb aquest sistema i em trobo bé: tinc llibertat per anar a les cobertures i per sortir de darrere sabent que tinc l’esquena guardada.

  – Li agradaria continuar la temporada que ve a Badalona? Dependrà de si l’equip manté la categoria?
  – Ja es veurà quan acabi la temporada. Jo he vingut aquí a mirar de créixer i millorar i, ara mateix, vull que l’equip se salvi. Quan toqui, ja en parlarem.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí