Pena màxima

0
    37

01/11/2015 – El Badalona cau al Camp d'Esports  jugant amb un menys des del minut 35. L'equip escapulat comença bé, però un penal amb expulsió d'Amantini el condemna davant del Lleida.

Abans de la decisiva jugada de l'un a zero, Akrong havia tingut l'ocasió més clara del partit, en un cop de cap després d'una jugada assajada. Colinas i Manu van poder obrir el marcador també, per als de la Terra Ferma, però va ser Marc Martínez qui ho va fer, des del punt de penal, després d'una falta a dins de l'àrea en què Juan Pablo Amantini va veure la segona targeta groga.

En inferioritat numèrica i jugant en un camp amb les dimensions del de Lleida, l'equip de Manolo González no va ser capaç de remuntar. De fet, va rebre la sentència abans que s'hagués jugat un quart d'hora de la segona meitat després que Óscar Rubio aprofités un refús de Morales a dins de l'àrea per marcar el 2-0.

FITXA TÈCNICA

Lleida: Crespo, Òscar Rubio, Fuster, Albístegui, Bosch, Toño Vázquez (Ekhi 65’), Colinas (Arnau 82’), Marc Martínez, Manu (Diego Suárez 72’), Urko Arroyo i Vega.

Badalona: Morales,  Fran Grima, Akrong (Javi Rodriguez 58’), Amantini, Ruben Canelada; Perona, Toni Lao, Sergio Maestre; Morgado (David Jimenez 58’), Manu Balda (Joan Grasa 77’) i Eugeni.

Àrbitre: Julio Fermín Leo Ollo, del Comitè Navarrès. Grogues al local Toño Vázquez i als visitants Morgado, Toni Lao i Ruben Canelada. Expulsat amb doble groga el visitant Amantini (34’).

Gols: 1-0 Marc Martínez, de penal (36’) / 2-0 Òscar Rubio (58’)