Penúltim tren cap al play-off

    0
    Prèvia Diari de BDN.JPG

    20/04/2018 – L'ensopegada de l'última jornada, a l'Estadi, obliga el Badalona a puntuar en la visita que farà al Vila-real B aquest diumenge, a les sis de la tarda, si vol mantenir-se amb opcions de jugar el play-off d'ascens a segona.

    L'ensopegada de l'última jornada, a l'Estadi, obliga el Badalona a puntuar en la visita que farà al Vila-real B aquest diumenge, a les sis de la tarda, si vol mantenir-se amb opcions de jugar el play-off d'ascens a segona. "Hem de guanyar, com a mínim, tres dels quatre partits que queden fins al final", reconeixia, resignat, Manolo González després del decebedor 1-2 contra l'Ebro. Per a aquest partit, el tècnic gallec disposarà de tota la plantilla excepte Carlos Albarrán, sancionat per targetes. No tindrà una feina fàcil: al davant hi haurà un dels millors equips de la categoria, entrenat, a més, per un vell conegut com és Miguel Àlvarez, que ocupa la segona posició de la taula i que, amb una victòria, pràcticament asseguraria la seva presència en les eliminatòries d'ascens.

    El filial groguet ha estat capaç de mantenir una bona línia durant tota la temporada que l'ha fet perdre només quatre cops, un d'ells a casa (contra l'Alcoià, 0-1). Amb Álvarez a la banqueta, els de la Plana han aconseguit ajustar-se a la categoria i a les seves exigències, per bé que, a canvi, el seu joc ha perdut brillantor. Les quatre últimes jornades, per exemple, s'ha mantingut invicte, amb victòries a casa i empats a fora. Tant de bo aquesta regularitat es trenqui amb un triomf escapulat diumenge, en el partit que tancarà la jornada i que xiularà l'àrbitre navarrès Julio Fermín Leo Ollo. Si així fos, el Badalona tornaria a guanyar tres punts d'una tacada després de tres jornades sense aconseguir-ho.