Pepe frena la ratxa de la ‘Llefi; el Young Talent és humà i el Lloreda ja és un ésser diví

0
    28
    DSC00306.JPG

La Unificació Llefià cau a Nou Barris contra la EE Guineueta. El partit de la jornada al grup 2 de Segona Catalana ha finalitzat amb un sabor agre per l'equip de Jordi Souto a causa d'un conjunt de factors. Els badalonins han perdut per tres gols a zero, amb manca d'efectivitat ofensiva i un joc a l'espai dels barcelonins determinant.

La Guineueta s'ha avançat al marcador al minut 8 amb una pena màxima transformada per Pepe dubtosa. A més a més, la lesió de Casulleras al minut 15 ha condicionat l'atac badaloní. Saumell ha gaudit de l'ocasió més clara de la Llefi però sense gaire perill. Abans del descans, el conjunt de Luis Gallego ha sol·licitat penal en una nova acció d'atac.

A la represa, el col·legiat ha anul·lat un clar penal sobre Parra per fora de joc. Pepe ha sentenciat el partit al minut 57 amb el 2-0 contra una Llefià sense pólvora ofensiva. Saumell ha pogut transformar el 2-1 en una acció aïllada i Pepe ha sentenciat al minut 89.

A Tercera Catalana, el Young Talent ha protagonitzat la primera derrota de la temporada contra la Llantia (3-1) a Mataró. Per la seva banda, el Lloreda acumula la cinquena victòria (2-3) i s'alça a les posicions capdavanteres. El Pomar ha perdut contra el Molinos (3-1) i el partit del Pere Gol ha quedat suspès amb el marcador d'1-1 contra el Singuerlin.

Finalment, a Quarta Catalana, l'Àguila ha perdut contra l'Arrabal (2-5), el Sistrells – Brafa ha quedat suspès amb 1-0 al marcador i la UE Bufalà ha perdut contra el Bunker Carmelo (3-4).