Per primera vegada, fora de la zona de play-off

  0
  52
  DSC_0332.JPG

  17/09/2012 – Després del triomfant inici contra l'Alcoià, el Badalona encadena ara tres jornades consecutives sense guanyar. Aquesta mala ratxa ha allunyat l'equip de la part noble de la classificació

  Les sensacions continuen sent positives, però els resultats comencen a donar l'esquena. El Badalona de Càmara va patir ahir la seva primera derrota de la temporada, que sumada als dos anteriors empats suposa que l'equip encadena ja tres partits de lliga sense vèncer. El debut idíl·lic de la jornada inaugural comença a donar pas a la més crua -i esperada- de les realitats: aquest Badalona és un bon conjunt, però a priori no està ni molt menys concebut per poder assaltar la Segona Divisió. El nou tècnic ja va explicar-se abans de que s'iniciés la lliga. Amb un pressupost tan reduït respecte al del curs passat, la premissa primera era la de salvar la categoria, a poder ser sense massa sobresalts. Però una més que correcte pretemporada, i especialment el matx contra l'Alcoià, van fer disparar justificadament l'eufòria. Ara cal tocar de peus a terra. El Badalona és vuitè, que segurament és una posició força coherent amb el nivell real de la plantilla.

   

  D'altra banda, de moment tot sembla molt igualat en el grup. L'únic equip que destaca és precisament l'Espanyol B, contra qui el Badalona ja ha hagut d'enfrontar-se en dues ocasions. Així doncs, anant pas a pas, és tant possible que al final de curs l'equip estigui disputant l'opció del play-off com que, potser, pateixi una mica per sortir d'eventuals problemes en la zona baixa. Si per rendiment es tractés, tot sembla més proper al primer que al segon escenari. L'equip juga prou bé, lluita, té gol i manté una correcta solidesa defensiva, només trencada en l'afegit del matx de Sant Adrià. Amb cinc punts, els de Càmara estan situats dos punts per sota del Llagostera, que ocupa la quarta plaça. Però només estan dos punts per sobre de la zona de descens a Tercera. 

   

  El calendari seguirà sent en les properes setmanes el pitjor dels aliats del Badalona. Després d'haver-lo enfrontat dues setmanes seguides amb l'equip més en forma del grup, ara el condemna a estar una setmana sense jugar. Perquè aquest cap de setmana és l'equip badaloní qui haurà de descansar, per allò d'estar en un grup imparell després de l'entrada de l'Oriola. Però això no queda aquí. Posteriorment, enllaçarà dues jornades en què haurà de jugar com a visitant: contra el Nàstic de Tarragona i el Vila-Real B. És a dir, que fins al cap de setmana del 7 d'octubre el Badalona no tornarà a jugar al Centenari. Molt bé se l'haurà de donar aquest període a l'equip perquè no perdi la senda dels primers.

   

  Per poder veure tots els resultats de la quarta jornada i la classificació resultant, consultar aquest enllaç: https://www.futbolme.com/com/index_torneo.asp?id_torneo=5