Per una primera volta de deu

  0
  29
  13535.jpg

  16/01/2015 – La Penya finalitza la primera volta rebent al cuer de l’ACB, el Baloncesto Sevilla, buscant ser caps de sèrie a la Copa.

   

  L’equador de la Lliga Endesa ja ha arribat, amb el FIATC Joventut tancant la primera volta del campionat rebent a l’Olímpic a l’actual cuer: el Baloncesto Sevilla (3/13). La Penya s’enfronta dissabte (20h) a un rival en plena crisi de resultats.

   

  El conjunt d’Audie Norries i Scott Roth acumula sis derrotes consecutives a la lliga i tampoc ha encetat amb bon peu el Las32 de l’Eurocup.

   

  El Baloncesto Sevilla va caure de forma estrepitosa en el debut contra l’Ostend (63-94) i viatjarà a Badalona directament des de Polònia, després de perdre a la pista del PGE Turow (87-84), equip provinent de l’Eurolliga.

   

  La Penya (12/4), però, s’ha mentalitzat per evitar qualsevol tipus de relaxació, ja que l’equip vol mantenir la quarta plaça que ara mateix ostenta a la classificació. Si el conjunt de Salva Maldonado aconsegueix guanyar, s’assegurarà estar al bombo dels caps de sèrie de la Copa del Rei.

   

  El sorteig oficial es farà el pròxim dilluns 19 de gener a Gran Canaria, seu de la Copa. En cas de derrota, la Penya dependrà del resultat que el Barça sumi a Andorra (diumenge a les 12:30h) per ser o no cap de sèrie.

   

  Durant els darrers anys, el Baloncesto Sevilla ha estat un mal client pel FIATC Joventut jugant a l’Olímpic. De les sis últimes visites, els andalusos han marxat de Badalona amb tres triomfs sota el braç. El darrer, la temporada passada (65-74).

   

  Pel partit de dissabte, emès per Esport3, la Penya i el Baloncesto Sevilla tenen a tots els jugadors disponibles. A les files andaluses, els homes que estan arrossegant a l’equip estan sent, principalment, els més joves: Willy Hernangómez (10.5 punts, 5.9 rebots i 11.9 de valoració) i Kristaps Porzingis (9.2 punts, 4.6 rebots, 1.1 taps i 8.9 de valoració).

   

  Alex Urtasun, aler que va signar com a temporer l’any passat, també està fent una bona campanya, sent l’exterior de referència del Baloncesto Sevilla i oferint millors sensacions que tots els americans que han signat.

   

  Urtasun, germà de Txemi (Herbalife), acredita una mitjana de 10.1 punts, 2.6 rebots, 1.6 assistències i 10.9 de valoració, sent el millor triplista de l’equip (43.64% / 24/55).