Personal interí d’infermeria de Can Ruti, en guerra pels seus drets laborals

  0
  59

  Al personal d’infermeria de Can Ruti que se li està oferint una nova contractació en règim d’interinitat per vacant se li ha comunicat mitjançant un mail que a partir del febrer passa a ser interí mantenint la normativa contractual d’eventual. A través del sindicat Catac, el personal manifesta la seva disconformitat i anuncia accions. De fet, la setmana passada ja es va organitzar una concentració davant de l’Hospital Germans Trias i Pujol.

  “Volem posar en el seu coneixement que això va en contra del que estableix la llei”, ja que “el personal interí forma part de la plantilla estructural dels centres i no és personal eventual”, afirma el Catac en un comunicat.

  “En conseqüència, és evident que al personal interí per vacant no se li pot aplicar el règim de personal eventual, ni pot ser discriminat per un criteri que vol imposar les vacances i els dies de lleure”, afegeix. “Al personal no se li pot dir amb 5 dies d’antelació que comencen les seves vacances, l’obligatorietat d’agafar 10 o 20 i posar un règim de lliurances de cap de setmana diferent de la resta”, sentència l’escrit.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí