PFB Serveis Funeraris aposta per la tecnologia mòbil per facilitar el comiat

  0
  68

  L’app Alife ofereix gratuïtament a totes les famílies l’opció de seguir les cerimònies en streaming o crear un memorial virtual

  En línia amb la seva aposta per la innovació i la tecnologia, la funerària badalonina PFB Serveis Funeraris ha incorporat noves opcions per ajudar les famílies en dol a través de l’app Alife. Aquesta plataforma, que l’empresa ofereix gratuïtament des de fa anys a les persones usuàries dels seus centres per facilitar l’organització del comiat de l’ésser estimat, s’amplia ara amb noves funcionalitats.

  D’una banda, inclou la possibilitat de seguir la cerimònia en streaming -un servei que PFB va instal·lar fa més d’un any a l’oratori del Tanatori de Badalona- des de la mateixa app, així com visualitzar-la amb posterioritat. A més, l’eina permet crear un memorial digital en record del difunt a través de la recopilació de tots els missatges d’afecte, fotografies i vídeo rebuts, o reunir tots els amics i familiars en un grup virtual.

  La tecnologia forma part inseparable de les nostres vides, també en els moments més difícils. En aquest sentit, estem molt atents a les necessitats de les famílies facilitant-los eines que els puguin ajudar en el procés de la pèrdua”, explica Ana Gassió, directora general de PFB Serveis Funeraris. “Plataformes com Alife, en què afecte i innovació van plegades, permeten que les persones en dol se sentin més a prop dels seus éssers estimats i ens demostren que la tecnologia pot facilitar processos, no només el del comiat, sinó també el dol posterior”.

  Alife és una eina pràctica, senzilla i intuïtiva, que permet mantenir connectat tot l’entorn familiar o d’amistats després de la defunció, respectant alhora la privacitat de totes les persones usuàries. PFB Serveis Funeraris va posar en marxa l’app fa més de quatre anys. Des de llavors, la plataforma ha registrat milers de visites, fet que demostra una acollida molt positiva.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí