PFB Serveis Funeraris col·labora amb l’ampliació de l’hospital de Can Ruti

  0

  PFB Serveis Funeraris ha col·laborat en l’ampliació de l’hospital Germans Trias i Pujol, el qual té l’objectiu d’augmentar la capacitat assistencial de llits de crítics del centre. En aquest sentit, la companyia badalonina ha subministrat part del material necessari per a la renovació del dipòsit de cadàvers que s’ubica en aquestes noves dependències hospitalàries.

  En el context de la greu situació provocada per la pandèmia, que ha impactat de ple en el sistema hospitalari, la directora general de PFB Serveis Funeraris, Ana Gassió afirma que “les empreses funeràries, com a part de la cadena sanitària, som molt conscients de l’esforç sobrehumà que està fent a diari tot el personal dels hospitals. Per això, poder contribuir d’alguna manera a ajudar aquest col·lectiu que ens és tan proper, és una prioritat per a nosaltres, més encara en aquests moments d’emergència”. Per la seva banda, Marc Jaumà, director de Serveis Generals de l’hospital Germans Trias i Pujol, considera que “la col·laboració entre les dues institucions sempre ha estat magnífica, i en aquesta ocasió n’hem tingut un nou exemple”. “La situació epidèmica ha tornat a posar de relleu la força que té la coordinació de tots els actors implicats en el sistema de salut”, ha afegit.

  L’ampliació de l’hospital de Can Ruti constarà d’un edifici de tres plantes, que tindrà un total de 4.277 metres quadrats. Aquest mes se n’acaba de finalitzar la primera fase, consistent a una sala polivalent que disposa de 40 llits d’UCI per a malalts afectats de Covid-19.

  Suport a la investigació mèdica

  Com a empresa socialment compromesa, PFB Serveis Funeraris aposta per la investigació biomèdica donant suport al Centre de Medicina Comparativa i Bioimatge (CMCiB), situat al campus de salut i recerca de Can Ruti, on s’imparteix formació continuada i amb el qual PFB manté un acord de col·laboració.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí