Plàcid debut pel Cadet A a la Seu (39-85)

0
    22

24/05/2015 – El FIATC Joventut supera sense dificultats a l’EM Santander amb repartiment de protagonisme per tots els jugadors verd-i-negres.

Una defensa impecable executada durant la primera meitat del duel va permetre a la Penya trencar el partit ràpidament. El conjunt de Dani Miret, molt superior tècnicament, només va deixar que el Santander anotés 12 punts durant els primers 20 minuts del xoc.

El parcial inicial (8-23) ja donaria pistes sobre l’evident supremacia badalonina, però durant el segon quart l’avantatge del FIATC Joventut encara es faria més gran (12-39).

Amb un encert exterior quasi nul (3/17), el Santander veuria com la Penya seguiria imposant el seu ritme a la represa, mantenint a ratlla al rival aprofitant les segones opcions després de rebot ofensiu (18).

El conjunt verd-i-negre arribaria a l’últim parcial guanyant per 24 punts de diferència (23-57) i, tot i així, guanyaria el darrer quart (16-28).

Arnau Parrado (12 punts, 8 rebots i 18 de valoració) i Rubén Garcia (15 punts, 5 rebots, 2 assistències i 16 de valoració) serien els jugadors més destacats del FIATC Joventut.

Demà (12h), el Cadet A de Dani Miret disputarà la segona jornada de la fase de grups contra el Clavijo. L’escenari del partit serà el Poliesportiu Municipal de la Seu d’Urgell.