Ple de victòries a Primera Catalana

0
    106
    Victòria de la Minguella

En un cap de setmana condicionat per la Copa del Rei i amb molts partits ajornats, tots els equips de Primera Catalana que van jugar van assolir la victòria.

Derrota del Circol a la Plana

El Circol va caure a casa contra el Bàsquet Manresa B (57-63). Els de Coro van dominar durant bona part del matx, però un parcial de 0 a 8 a la sortida del darrer quart va donar avantatge a l’equip del Bages, (50-54), fins a la victoria final. Pels badalonins destacava Ramon Gotzens (13p).

Victòria de la Minguella a Copa

En partit disputat el cap de setmana anterior, la Minguella es va imposar a l’Artés (72-60). Els de Jaume Sala van portar la iniciativa des de bon inici, obrintles primeres escletxes en el marcador (17-8), arribant al descans amb un +19 (38-19). Oriol Estruch (12p) va ser el màxim anotador

Jornada de plenitud a Primera Catalana

El segon equip de la Minguella també va jugar el cap de setmana anterior. Els de Quim Solà guanyaven a La Salle Manresa (83-75). Els badalonins van ser els clars dominadors, amb un + 20 durant el tercer quart (54-34). Els 22 punts d’Adrià Carracedo, amb 5/9 en triples, van ser fonamentals. El Sant Andreu Natzaret va vèncer davant el Castellet (77-65). Un parcial de 15 a 3 en el darrer quart va trencar el partit. Raül Diaz, amb 19 punts, va el líder del SAN. La UB Llefià va assolir la victòria a Matadepera (63-72). Els visitants es van veure superats durant la primera part, set a sota al descans (36-29). Un parcial de 0 a 14 a la sortida de vestidors va donar avantatge a l’equip de David Viñas. Aleix Rubio, amb 26 punts i 8/14 en triples va ser l’home clau d’aquest triomf.

Els femenins també guanyen

La Penya B superava a la Vall d’en Bas (68-56). L’encert des del triple va ser la clau per aquest triomf, que les aporpa als llocs capdavanters. Jana Canadell (13p) va ser la jugadora més destacada. El Llefià assolia també la victòria, derrotant a l’Argentona (56-40). Les de Sergio Arias van obrir forat en el marcador durant el segon quart, arribant al descans amb avantatge de deu punts (36-26), no deixant-se sorprendre durant la segona meitat. Inés Feliz (14p), va ser la més destacada.