Pol Fernández: “afronto el repte amb molta il·lusió”

  0
  74

  El jove tècnic és el nou entrenador del primer equip del Seagull. 

  Després de quedar-se a les portes del somiat ascens, el Seagull té un nou entrenador: Pol Fernández. Tècnic jove amb molta ambició i coneixement extens del futbol femení, donarà el màxim per portar a les gavines a l’esglaó més alt.

  1) Com afrontes aquest nou repte al capdavant de les gavines?

  Doncs amb moltes ganes i molta il·lusió, arribar a un club amb la història que hi ha darrere dels 30 anys des de la seva fundació fa que el grau de responsabilitat sigui alt però des del primer dia ens vam trobar amb un club que té ganes de créixer, ser referent i amb un primer equip molt unit i compromès que fa que les coses siguin més fàcils.”

  2) Què és el que et va motivar a acceptar el repte?

  “En primer lloc que és un club 100% femení que mira per al desenvolupament de la jugadora en tots els seus àmbits i el fet de ser un projecte ambiciós a curt i llarg termini, el club està predisposat a créixer i té les eines per fer-ho.”

  3) Quin és l’objectiu primordial d’aquesta temporada? Com creus que s’hi pot arribar?

  El dia a dia és l’objectiu principal, marcar unes pautes i una manera de treballar que creiem que és la que ens pot portar a objectius més ambiciosos.

  4) Parla’ns de la renovació d’Alba Gordo i la seva importància.

  “No hi ha cap dubte que és un plaer saber que podem comptar amb la capitana i referent una temporada més, l’arribada per part del nou cos tècnic va ser fàcil per la seva ajuda i predisposició, igual que per part de la resta de jugadores. Gordo és una jugadora que amb la seva presència dins i fora del camp transmet seguretat, confiança i saber estar, a més d’una qualitat futbolística que tothom coneix.”

  5) Possibles fitxtages de l’equip.

  “Tenim varies incorporacions tancades però que encara no podem fer oficials. El màxim objectiu per part del cos tècnic i de la direcció esportiva ha sigut mantenir gran part del bloc d’aquesta temporada i sumar jugadores joves però amb un gran talent.”

  6) Idea del model de joc que es vol transmetre.

  Sempre parlem de ser un equip que estigui capacitat a adaptar-se a totes les variants que pot haver durant tot el partit però sense perdre la identitat que ens caracteritza. Buscarem ser un equip ordenat defensivament, intentant recuperar la pilota el més aviat possible i ofensivament donar les eines necessàries a les protagonistes perquè treguin la seva millor versió.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí