Pomar, territori vedat

  0
  Lliga2014_2015_Bdn_SantAndreu03.jpg

  18/10/2014 – El Badalona rep el València Mestalla aquest diumenge (16 h) amb l'objectiu de seguir sumant de tres en tres a casa. A Pomar els de Manolo González no han cedit cap punt. 

  18/10/2014 – En un horari poc habitual, les 4 de la tarda, el Badalona rep a Pomar aquest diumenge el València Mestalla amb l’objectiu de consolidar la seva privilegiada posició a la classificació (cinquè). En cas de victòria els de Manolo González, a la jornada 9, ja tindran 17 punts al sarró (i amb un partit pendent). La temporada passada, en tota la primera volta, els escapulats en van sumar 19. Un oasi de tranquil·litat que atorga molt marge als escapulats, que a més voldran rescabalar-se de l’eliminació en la copa  Federació.

  Pomar, en el que portem de lliga, ha estat un fortí per als de Manolo González, que a casa no han cedit ni un sol punt.  El València Mestalla, però, no no posarà fàcil. Ve de golejar l’Hospitalet (4-1) i els filials, tot i que sovint baixen prestacions quan juguen fora de casa, sempre són equips farcits de talent, amb “jugadors molt ràpids i d’un gran nivell tècnic”, com avisa el tècnic Manolo González. Amantini tornarà després de la sanció, mentre que Fran Bea i Manu Balda seguiran sent baixa en un partit on tocarà “no abaixar el to defensiu”.

  Assemblea general ordinària. D’altra banda, el CF Badalona farà el pròxim 30 d’octubre l’assemblea general odinària. Serà al BCIN, a les 19.30 h en primera convocatòria i a les 20.00 h en segona. S'hauran d'aprovar els comptes i el pressupost per a la present temporada. La junta directiva també presentarà als socis un informe financer i econòmic del deute del club i de la situació generada per la inspecció de la Tresoreria General de la Seguridad Social.