Precintat el Centre Parroquial 24h després de rebre el requeriment de pagament de les taxes per la llicència

  0
  36

  El CB Sant Josep ha exposat aquesta tarda en un comunicat quin ha estat el desenvolupament del seu maldecap durant els darrers dos anys anb el tancament intermitent del Centre Parroquial, a on exposa que “s’ha precintat les instal·lacions sense previ avís” i un dia després de “rebre el document de requeriment de pagament de les taxes per la llicència”.

  COMUNICAT CB SANT JOSEP

  – Aquest matí, sense avís previ, l’Ajuntament de Badalona ha precintat les instal·lacions. Al precinte (foto adjunta) diu que la raó és l’expedient administratiu 33990Q/2019 que fa referència a la manca de llicència d’activitats.
  – El CB Sant Josep de Badalona va ser notificat de que no existia una llicència d’activitats al novembre del 2019, quan la Parròquia va donar 15 dies al Club per abandonar les instal·lacions.
  – Al desembre de 2019 la Parròquia va presentar un projecte a l’Ajuntament per requalificar el terreny esportiu i construir una residència d’avis. Aquest projecte va ser rebutjat per l’Ajuntament i tots els grups municipals es van mostrar favorables a que el CB Sant Josep continues la seva activitat a les seves instal·lacions.
  – Al gener de 2020 l’Ajuntament va iniciar l’expedient administratiu per manca de llicència d’activitats a les instal·lacions que consta al precinte.
  – Al març de 2020 el CB Sant Josep va presentar un projecte tècnic a l’Ajuntament per obtenir la llicència d’activitats.
  – A l’abril de 2021 el CB Sant Josep va obtenir per part de l’Ajuntament l’aprovació de la llicència d’activitats, supeditada a l’execució de les obres que contempla el projecte tècnic presentat.
  – El CB Sant Josep ha demanat a la Parròquia un lloguer de llarga durada per poder finançar l’execució de les obres. No hem tingut resposta per la seva banda.
  – Des de 2019 estem en continua comunicació amb tots els grups municipals de l’Ajuntament, amb l’actual regidor d’esports Juan Fernández i amb l’Alcalde García Albiol. A la darrera reunió mantinguda (fa unes setmanes), l’Alcalde ens va dir que estava en contacte amb els propietaris i que ens presentaria una proposta de continuïtat del Club a les instal·lacions.
  – Ahir vam rebre el document de requeriment de pagament de les taxes per la llicència (adjuntem). Avui, sense previ avís, l’Ajuntament ens ha precintat les instal·lacions per manca de llicència d’activitats.

  Al CB Sant Josep estem en absolutament sorpresos. En aquests moments no tenim cap alternativa per continuar la nostra activitat. Ens trobem en plena preparació de la temporada vinent amb entrenaments diaris, jornades de portes obertes i a l’inici del campus d’estiu. Les primeres reaccions que preveiem són:
  – Informar les famílies (al voltant de 300) de la situació.
  – Informar els mitjans de comunicació.
  – Convocar a tot el Club i mitjans de comunicació a un entrenament aquesta tarda (18h) al carrer Enric Borràs, davant del pavelló.
  – Estudiar quines accions legals podem emprendre.
  – Demanar públicament i formalment una reunió urgent amb l’Alcalde García Albiol per tal que ens expliqui què ha passat i si tenen pensat oferir-nos alguna alternativa per continuar desenvolupant la nostra activitat.
  Us anirem informant de les següents accions que preveiem.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí