Premi a la constància

0
    31

2/12/2014 – El Natzaret segueix fidel al seu joc i, tot i no fer un bon partit, guanya a la pròrroga la tercera victòria consecutiva

Va ser un partit ensopit on va costar molt al Sant Andreu trobar el joc que tan bons resultat els ha donat a les últimes jornades. Tot i així van dominar al primer quart.

Al segon, però, l'equip només va anotar 4 punts i el Vilassar ho va aprofitar per donar-li la volta al marcador i marxar al descans amb 5 punts d’avantatge.

Tot i els problemes per anotar, les de Xavi Duatis van ser fidels al seu estil i a base de lluita i esforç van anar esgarrapant punts a l’últim quart per acabar empatant el partit.

A la pròrroga, els tirs lliures van ser decisius i el Natzaret els va aprofitar millor per sumar una nova victòria a domicili.

Marta Vicens, amb 24 punts va ser la màxima anotadora de la tercera victòria consecutiva de l’equip que es col·loca en una còmode sisena posició a la classificació.

Després de la jornada de descans, el penúltim classificat, l’Escola del Carme visita Ausiàs March, dissabte 13 de desembre a les 19.15h.

Segona Femenina

A segona, victòries de la Minguella i el Joventut Femení. El Llefià no va poder completar el triplet al camp del Xamba, que va ser superior al quart definitiu.

El partit va començar molt igualat i amb un ritme alt i encert per part dels dos equips (20-17). El Llefia va poder controlar el rebot ofensiu i amb una bona defensa que no permetia segones opcions ni contraatacs va arribar al descans amb avantatge al marcador (31-35).

El partit semblava ben encaminat però les locals van despertar al tercer quart i van endurir la defensa.

L’encert de les badalonines va baixar perquè no estaven còmodes al partit. L’equip es mantenia dins el partit gràcies a una gran actuació de Pili Rodríguez i amb tot per decidir a l’últim quart (49-46).

Però a l’últim parcial, el Xamba va ser molt superior. El Llefià va lluitar per la victòria però la intensitat i l’encert de les locals més els 6 tirs lliures consecutius fallats van fer que les locals controlessin un partit igualat fins el final (70-56).

El Llefià rebrà un rival directe després de l’aturada. El diumenge 14 de desembre a les 17.45 reben  el Sitges amb les mateixes victòries.

La Minguella va fer davant el Cerdanyola un dels millors partits de la temporada. La bona defensa va marcar el ritme. I les bones decisions en atac van fer que les blaves controlessin sempre el marcador. Es van veure molt bons minuts de bàsquet gràcies a la superioritat davant la zona que va plantejar el rival. Després de l’aturada  reben el Xamba.

El Joventut Femení, va tornar a guanyar després de la derrota de la setmana passada. Davant el Caldes, un rival de la part baixa, van recuperar sensacions i van sumar la sisena victòria de la temporada. El proper partit serà a casa contra el Parets després de la jornada de descans.