Presentació del cartell de la 48a edició de FILMETS

  0

  El cartell de la 48a edició de FILMETS Badalona Film Festival és obra de Paula B. Redondo, alumna de l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona. Les diverses adaptacions del cartell tenen com a element central diverses cares on destaquen els ulls, la qual cosa vol ser un homenatge al públic que assisteix al festival de curtmetratges

  El cartell de l’edició d’aquest any de FILMETS Badalona Film Festival es obra de la dissenyadora Paula B. Redondo, de 19 anys, il·lustradora que ha estudiat un Grau Superior d’Il·lustració a l’Escola d’Art Pau Gargallo de Badalona.

  Les diverses adaptacions del cartell, que seran la imatge de la 48a edició de FILMETS que es farà del 21 al 30 d’octubre, són diverses cares on es destaquen especialment els ulls, la qual cosa vol ser un homenatge al públic i a l’acte físic de veure cinema.

  Paula B. Redondo ha explicat que ha volgut elaborar “uns cartells que transmetessin la importància de la visió, així com fer un reconeixement als espectados que assisteixen al festival i que tenen ganes de veure els curtmetratges”. “Per això, dins dels conceptes treballats en el meu cartell de FILMETS cal destacar tres elements: els ulls, el públic i la identitat del festival FILMETS”, ha afegit Paula B. Redondo.

  Aquest cartell serà la imatge gràfica de l’edició de 2022 de FILMETS i es podrà veure a les banderoles i en tots els suports comunicatius del festival de curtmetratges.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí