Presentada la campanya de formació ciutadana “Salva una vida”

  0
  20

  El Poliesportiu de Llefià va ser l’escenari, aquest dilluns, de la presentació de la campanya “Salva una vida”, que sota l’organització de Protecció Civil i el Departament de Salut Pública de l’Ajuntament, vol formar a la ciutadania en matèria de primers auxilis, i fomentar el concepte d’autoprotecció, amb l’ajuda dels 54 desfibril·ladors que n’hi ha a hores d’ara a la ciutat, distribuïts a les instal·lacions esportives, les farmàcies, i els mercats municipals, convertint a Badalona en una de les primeres ciutats de Catalunya cardioprotegides.

  L’acte va comptar amb la presència de l’alcalde, Àlex Pastor, així com de les persones que van realitzar les maniobres de reanimació cardiopulmonar, i que amb l’ajuda d’un DEA, van salvar la vida de Jaime, jugador de bàsquet de Llefià, el passat mes de desembre.

  L’Ajuntament oferirà, a partir d’aquest mes de març, una formació gratuït per a adquirir coneixements necessaris en autoprotecció, i en la utilització dels desfibril·ladors. Aquests cursos tindran dues fases; la primera anirà destinada a les entitats esportives, usuàries habituals de les instal·lacions municipals, i posteriorment a altres entitats, associacions, i ciutadania en general.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí