Presentat el cartell de les Festes de Maig d’enguany

  0
  47

  Aquest dilluns s’ha presentat a l”Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo, el cartell guanyador de les Festes de Maig. Alba Cortegano Monje, estudiant de segon curs del centre, n’és la dissenyadora.

  Des del 2007, el cartell s’escull en un concurs convocat en col·laboració entre Ajuntament i l’Escola Pau Gargallo, amb l’objectiu d’incentivar la creació.i promoure la divulgació d’obres de joves artistes i dissenyadors.

  En un acte que ha comptat amb la presència del 2n tinent d’alcaldia i regidor de Cultura, Jordi Subirana, la guanyadora, Alba Cortegano, les dues finalistes; Ariadna Mir López, i Maria Mazariego Povedano, a més del professorat i alumnat de l’Escola d’Art i Superior de Disseny Pau Gargallo. Cortegano ha destacat que “el cartell representa la figura de la dona com a eix vertebrador de la festa”, amb un missatge que la dona ha de tenir més presència, i que Badalona treballi perquè així sigui.

  L’Alba Cortegano Monge és Tècnica Superior en Disseny i Edició de Publicacions Impreses i Multimèdia per l’Escola del Treball de Barcelona. Actualment desenvolupa la seva activitat laboral com a dissenyadora especialitzada en edició i maquetació gràfica, compatibilitzant-ho amb els seus estudis a l’Escola Superior d’Art i Disseny Pau Gargallo de Badalona. Podeu seguir la seva obra al perfil d’Instagram @hello.acm.

  El jurat que ha triat el cartell de les Festes de Maig 2019 estava format pel regidor de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Badalona, Jordi Subirana; l’assessor en Comunicació, Bernat Barrachina; Carlora Ruiz, membre de la Comissió de Festes de Badalona; Ramon Carreté, dissenyador gràfic; Enric Bejiga, dissenyador gràfic i antic professor de l’EASD Pau Gargallo, i d’Alícia Ferre i Montse Sayol, ambdues professores de l’EASD Pau Gargallo.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí