Presentat el projecte Dracs Academy

  0

  Els Badalona Dracs inicien una nova temporada, i ho fan amb un nou projecte de formació destinat a tots els integrants de les seves categories inferiors.

  La Dracs Academy neix amb l’objectiu de millorar la formació, tant esportiva com acadèmica, dels joves esportistes del club badaloní, amb un staff natiu dels Estats Units, Canadà i Austràlia. D’aquesta manera, es faran sessions de perfeccionament esportiu, acompanyat de serveis de reforç acadèmic per als estudis de jugadors i jugadores.

  Els membres dels equips Junior i Cadet (Varsity i Junior Varsity) rebran tota la seva formació en anglès, disposant també de tres sessions setmanals de gimnàs i preparació física. En el cas de les categories de futbol flag (futbol americà sense contacte) la formació serà trilingüe; català, castellà i anglès.

  Aquest projecte compta amb la participació de l’escola del Maresme, Hamelin-LAIE International School, la qual formarà un equip de futbol flag i oferirà aquest esport als seus alumnes com a activitat extra escolar, sent la pionera en aquest sentit.

  Portes obertes de luxe

  Els Dracs han organitzat per aquest dissabte 7 de setembre, una jornada d’entrenament de portes obertes a Montigalà. Aquesta comptarà amb la presència de dos couches de luxe; Chris Draft, ex linebaker amb dotze anys d’experiència a la NFL, i el quarterback, Aaron Adriaan Ellis, procedent de la Universitat de Saint Francis amb passat a la lliga de Dinamarca. Aquesta trobada dinarà inici a les 10 del matí

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí