Previsions optimistes per a les Rebaixes

  0
  42
  carrerdelmar.JPG

  05/01/2018 – Les grans superfícies han notat una millora aquest Nadal i esperen culminar amb un creixement de vendes.

  A falta del tancament de la campanya de Nadal, que aquest cap de setmana entra en la seva recta final amb les Rebaixes, la valoració del sector comercial és positiva. Almenys des de les grans superfícies. Tot i que el calendari hagi presentat un pont nadalenc que ha restat dos dies festius d’obertura, coincideixen en constatar un bon nivell d’afluències des de principis de mes, ben bé.

   

  El Centre Comercial Montigalà afirma que el consum sembla haver “remuntat” després de deixar enrere el neguit de la crisi i de la recentment inestable situació política i social a Catalunya. Moltes botigues del centre ja han començat amb rebaixes pronunciades i es mostren optimistes, tenint en compte, a més, que el primer dia és un diumenge, pel que l’afluència serà intensa.

   

  Des de Màgic Badalona, a falta de càlculs finals exactes, asseguren moure’s a l’entorn d’un 1-2% més de públic durant la campanya de Nadal. Un increment que esperen mantenir a partir d’aquest cap de setmana, amb un reflex directe en la xifra de vendes.

   

  Menys positius es motren des del petit comerç, que ha viscut una campanya nadalenca bastant “plana”. Des de la Federació d’Associacions de Comerciants apunten que ha estat un Nadal “atípic”, ja que hi ha hagut un pont més llarg del que acostuma a ser habitual, i amb uns dies d’intensa activitat electoral al bell mig. Si bé és cert que la tònica general no ha estat gaire exultant, els eixos comercials de l’entorn del carrer del Mar sí fa un balanç més positiu. En qualsevol cas, esperen arrodonir les xifres aquests propers dies.