Primer triomf fora de casa

0
    23
    Albarrán.JPG

Un gol de penal d'Albarrán en la primera part dóna tres punts molt importants al Badalona en la seva visita al filial del Saragossa. La primera victòria de la temporada fora de casa dels escapulats els allunya de la zona de perill una mica més.

Amb 31 punts, l'equip de Manolo González respira tranquil i encara les tretze últimes jornades amb un objectiu molt clar: assegurar la categoria. En la freda tarda aragonesa, a la ciutat esportiva del Real Saragossa, la superioritat badalonina va ser molt clara. Només la manca d'encert, una constant d'aquesta temporada, i la bona actuació del porter local, Jagoba, van impedir que el partit quedés sentenciat abans del descans.

Però només va pujar al marcador el gol de penal signat per Albarrán en el minut 21. Després, les ocasions es van succeir a l'àrea del Deportivo Aragón. En la segona part, el duel es va equilibrar, tot i que els de César Laínez solament van inquietar Morales en una acció protagonitzada per Rubio. El 0-1, finalment, no es va moure, per bé que la darrera jugada podria haver estat fatal per al Badalona, amb un gol en pròpia porta que, per sort, no va entrar.

Fitxa técnica:

Dep. Aragón: Jagoba, González, Abel, Adán, Zalaya, Nick (Aparicio min, 55’), Vicente, Ahmed (Raí min, 72’), Rubio, Pep Biel (Rotellar, 72’) i Nieto.

Badalona: Morales, Héctor, Álvaro Vega, Robuste, Moyano, Maestre, Albarrán (Segura, 59’) Robert, Rubén, Rufo (Kevin Lacruz, 69’) i Néstor.

Goles: 0-1; Albarrán, de penal (20').

Árbitro: Ibai Rezola (basc). TG: Abel, Nick i Guti, per part del Deportivo Aragón i a Albarrán, per part del Badalona.