Primera medalla per a Mireia Belmonte en els Europeus de Berlín

0
    20

16/08/2014 – El passat dijous, 14 d’agost, la nedadora badalonina Mireia Belmonte s’estrenava en el XXXII Campionat Europeu de Natació i per primera vegada va participar a la prova de 5 Km en aigües obertes, on es va endur el bronze amb un temps de 58:48.7.

El passat dijous, 14 d’agost, la nedadora badalonina Mireia Belmonte s’estrenava en el XXXII Campionat Europeu de Natació, que s’està celebrant aquests dies a la capital alemanya de Berlín.

La seva primera prova, i per primera vegada, va ser els 5 quilòmetres en aigües obertes, on la badalonina es va llençar quinzena al Canal de Regates i va superar la meitat de la prova a la quarta posició, molt a prop de l’hongaresa Eva Ristztov.

Belmonte va aconseguir recuperar distàncies amb Ristztov per aconseguir alçar-se amb el bronze i va registrar un temps de 58:48.7, a només de 45 segons de la guanyadora d’aquesta prova, l’alemanya Isabelle Harle, que no va cedir en cap moment el primer lloc durant la carrera i va registrar 57:55.7. El podi el va completar l’holandesa Sharon van Rouwendaal que es van endur la plata amb un temps de 58:29.9.

Ara, la badalonina es prepara per les properes carreres que s’iniciaran a partir de dilluns, que optarà a més medalles, només a la piscina, a les proves de 400, 800 i 1500 lliure, 200 i 400 estils i 200 papallona.