Procés de primàries per a les municipals a El Comú de Badalona

  0
  Comuns.jpg

  Els Comuns de Badalona posen en marxa el seu procés de primàries per a les eleccions municipals del maig Vinent, en el qual s'escolliran els catorze primers integrants de la seva candidatura, incloent-hi el cap de llista, tal com va aprovar la seva assemblea del pasta 20 d'octubre. Aquestes candidatures hi han de tenir un mínim d'un 50% de dones, i ha d'anar acompanyada d'una explicació del seu projecte polític.

  Aquest dilluns dia 10 s'enviarà a totes les persones inscrites la convocatòria formal, disposant de deu dies per presentar aquestes candidatures. El 22 de desembre tindrà lloc una assemblea de recollida d'avals, en la qual, les candidatures presentades hauran d'explicar el seu projecte. Un cop passades les festes nadalenques, el 8 de gener, tindrà lloc un debat obert i la presentació de les candidatures.

  Les votacions es realitzaran en tres jornades; 12, 13 i 14 de gener, tot coincidint amb les primàries de Catalunya en Comú per a les eleccions al Parlament Europeu. El 15 de gener es donaran a conèixer els resultats oficials

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí