Prop de 200 negocis del centre obriran fins la mitjanit per celebrar la Shopping Night

  0
  _PRO5821.jpg

  07/05/2016 – Enguany, els carrers dels eixos comercials que participen a la Badalona Shopping Night seran il·luminats d’una manera especial amb un sistema de llums leds. 

  La quarta nit de botigues obertes del Centre de Badalona ja és aquí. Aquest dissabte, 7 de maig, més de 150 establiments obriran les seves portes fins a mitjanit. Des d’aquesta setmana, els aparadors i locals s’han començat a decorar per la ocasió, en la que participaran més de 180 botigues.

   

  Enguany, els carrers dels eixos comercials que participen a la Badalona Shopping Night seran il·luminats d’una manera especial amb un sistema de llums leds. Els carrers més il·luminats seran el carrer de Mar i el carrer Canonge Baranera però també n’hi haurà als carrers del voltant del mercat Maignon i a Francesc Layret.

   

  La Badalona Shopping Night arrencarà a les 20:30h, a la plaça de la Vila, amb una Flashmob creada per la coreògrafa Maribel del Pino, directora de l’escola de danses urbanes Tribu Urbana Center.

   

  Al final de la jornada hi haurà l’actuació del grup badaloní “Bichiswaag”, finalistes del televisiu “Got Talent 2016” que han portat el nom de Badalona a tot l’Estat.

   

  Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Associació de comerç BadaCentre i Centre Comerç Badalona amb el suport de l’Ajuntament de Badalona. 

   

  No participarà el Mercat Maignon

   

  Qui no repetirà en l’edició d’enguany, malauradament, serà el Mercat Maignon. Els venedors de la plaça Vella, tot i que es pensaven sumar a la iniciativa, igual que l’any passat, finalment han decidit no formar part d’aquesta nit de comerços oberts fins a la mitjanit. Segons avançaven els companys del Tot fa unes setmanes, els comerciants van optar per no obrir, atès el baix nombre de parades que es mostraven disposades a fer-ho.