Prop de 500 estudiants de Badalona participen en unes proves mundials de matemàtiques

  0
  Foto estudiants.jpg

  19/03/2015 – La Prova Cangur de Matemàtiques se celebra de forma simultània a poblacions i centres educatius de tot el món, té com a objectiu la resolució de trenta reptes matemàtics.

  485 alumnes de centres de secundària de Badalona participaran aquest dijous en la Prova Cangur de Matemàtiques. Aquesta activitat, que se celebra de forma simultània a poblacions i centres educatius de tot el món, té com a objectiu la resolució de trenta reptes matemàtics.

   

  La Prova Cangur està organitzada per l’entitat Kangarou sans Frontières, i a Catalunya per la Societat Catalana de Matemàtiques. Els trenta reptes matemàtics que s’han de resoldre tenen una dificultat creixent. La resposta és tancada, amb cinc opcions diferents per a cada problema.

   

  Els estudiants que participen en aquesta activitat a Badalona són alumnes de 3r i 4t d’ESO, i 1r i 2n de batxillerat dels instituts i centres Badalona VII, Boix, Enric Borràs, Isaac Albéniz, Jesús Maria, La Llauna, Maria Ward, Pau Casals, Pere Vergés, Sant Andreu, Sant Domnec Savio-Salesians i Ventura Gassol. La major part faran la prova demà al Centre Cívic La Salut, en dos torns diferenciats repartits durant el matí.