Prop de 700 veïns voten durant el ‘Superdissabte’

  0
  superdissabte.jpg

  21/11/2016 – La xifra total de votants en el procés de participació del pressupost d'inversions és de més de 3.000 persones a falta de set dies.

  El govern local sortia al carrer aquest cap de setmana per fomentar la participació de veïns i veïnes al procés de decisió de bona part del pressupost d'inversions del mandat. Sota el nom de 'Superdissabte', l'Ajuntament va establir dissabte nou punts de votació i informació a peu de carrer amb dinamitzadors que ajudaven i animaven a votar. Al final de la jornada, el nombre de votants va ser de quasi 700.

   

  692 persones van votar durant el 'Superdissabte', una xifra que eleva la participació total, de moment, a més de 3.200 vots, a falta de set dies. El procés de decisió es tancarà el proper diumenge 27. Fonts municipals valoren positivament els resultats aconseguits fins ara. Asseguren que la mitjana de participació d'iniciatives com aquesta és d'un 1%, i que, després de dissabte, el percentatge ja s'apropava al 2%.

   

  Recordem que els resultats obtinguts seran vinculants a l'hora de decidir quins projectes es materialitzen durant el mandat. La decisió haurà de ser aprovada políticament pel Ple.