Propera parada, Alacant

    0
    Prèvia Diari de BDN - Eloy Molina.JPG

    19/10/2018 – La jornada 9 es tancarà diumenge amb un Hércules – Badalona que, per a l'equip escapulat, es presenta com una oportunitat de recuperar les bones sensacions en un estadi on no té res a perdre.

    La jornada 9 del grup tercer de segona B es tancarà diumenge, a les 19 hores, amb un Hércules – Badalona que, per a l'equip escapulat, es presenta com una oportunitat de recuperar les bones sensacions en un estadi, el Rico Pérez d'Alacant, on no té res a perdre. L'empat de diumenge passat davant el Lleida, a l'Estadi, després de jugar tota la segona part amb un jugador més, manté els dubtes en l'afició badalonina que, una setmana abans, ja havia patit un decebedor 4-0 a Olot. Toca, doncs, girar la truita i el rival de torn no és, precisament, dels més fàcils. L'Hércules va abandonar diumenge passat el lideratge, que tenia des de la jornada 3, però continua sent, amb el Vila-real B, l'equip que més punts ha sumat fins ara.

    Amb tot, el conjunt que entrena el català Lluís Planagumà no és, ni de bon tros, infal·lible a casa seva. De fet, ha perdut els dos últims partits com a local davant d'equips, teòricament, inferiors, com són el Teruel (0-2) i l'Atlètic Llevant (0-1). Dos rivals que també ha rebut el Badalona i davant dels quals ha sumat quatre punts. "L'Hércules està fet per quedar campió, però aquesta categoria és tan competitiva que el Teruel i l'Atlètic Llevant van ser capaços de guanyar-lo en el seu camp", comentava Ramon Calderé al respecte després de l'entrenament d'aquest dimecres. "Vull que siguem l'equip que va guanyar a València i que va jugar una bona primera part contra el Lleida. Confio en la bona feina diària que estem fent, és el moment de fer-ho. Ara bé, hem de ser conscients que anem al camp d'un dels grans favorits de la categoria", deia també el tècnic de Vila-rodona