Prova de nivell a Cornellà

  0
  Prèvia.jpg

  15/01/2016 – Després d'aconseguir tres punts tranquil·litzadors contra l'Olímpic de Xàtiva, el Badalona visita la UE Cornellà aquest diumenge, a les 18 hores. Els del Baix Llobregat són la revelació de la lliga i ocupen el cinquè lloc de la classificació, encara que durant bona part de la primera volta han viscut en zona de promoció d'ascens.

  Després d'aconseguir tres punts tranquil·litzadors contra l'Olímpic de Xàtiva, el Badalona visita la UE Cornellà aquest diumenge, a les 18 hores. Els del Baix Llobregat són la revelació de la lliga i ocupen el cinquè lloc de la classificació, encara que durant bona part de la primera volta han viscut en zona de promoció d'ascens.

  Prova de nivell, doncs, per als de Manolo González, que reconeix a aquest diari que serà un partit "súper difícil". Pel tècnic gallec, el Cornellà "està fent una gran temporada i el trobarem en bona dinàmica". González considera també que l'equip de Jordi Roigé "competeix al màxim i en atac és molt perillós, en tots els aspectes". L'entrenador escapulat, que podrà tornar a seure a la banqueta després de tres partits de sanció, assegura que no serà un partit especial per a ell pel fet que Marcos Pérez defensi la porteria rival. La possibilitat que l'exescapulat Abraham Noé signi pel Cornellà, després d'haver rescindit el seu contracte amb l'Alcoià, tampoc no mereix cap comentari de la seva part.

  Abans de començar el partit, hi haurà un homenatge a Xavi pelegrí, exjugador de Cornellà i Badalona, que va confirmar la seva retirada a final del mes de desembre i que ha passat a formar part del cos tècnic de l'equip verd. Per altra banda, els aficionats del Bada que vulguin veure el seu equip en el Municipal de Cornellà, hauran de pagar una entrada de 15 euros. Xiularà el gallec Óscar Martínez Santos.