PSC, CiU i ICV-EUiA s’uneixen per contraatacar l’estratègia de propaganda d’Albiol

  0
  IMG_4201.JPG

  27/02/2013 – Les tres forces han elaborat conjuntament un fullet que explica la situació de les ajudes dels llibres de text des del punt de vista de l'oposició.

  A més de presentar les línies generals d’una proposta alternativa per donar ajudes als llibres de text, l’oposició ha decidit fer front al PP allà on va guanyar el darrer puls electoral: al carrer. Des de la setmana passada, l’equip d’Albiol ha estat repartint a les portes de les escoles unes fulles en les que diu que no podrà donar la subvenció dels llibres per culpa de PSC i ICV-EUiA. Socialistes i ecosocialistes, juntament amb CiU, s’han unit, de forma inèdita, per elaborar uns fulletons que distribuiran per tota la ciutat, no només a les escoles, amb l’objectiu de contraatacar la campanya ‘popular’.

   

  En el document propagandístic es pot llegir, d’una banda, “Van mentir el 2011. Menteixen ara”; de l’altra, un gran “Sí a socialitzar els llibres, a més beques menjador, a més plans d’ocupació i als casals de joves”. Els tres grups afirmen en un breu text que aprovaran “un pressupost que permetrà, a més de reduir el cost dels llibres de text, recuperar altres polítiques socials que el Pp ha eliminat”.

   

  Tot i que CiU no és directament assenyalat com a culpable als fulletons del Partit Popular, el líder convergent, Ferran Falcó, creu que l’oposició ha de mostrar unió en temes fonamentals com aquest i explica que el seu grup es desmarca de la visió ‘popular’ per tots els incompliments d’acords que Albiol ha comès. Tanmateix, va destacar que la unió amb PSC i ICV-EUiA en l’elaboració d’aquest fullet no és garantia d’una futura unió de govern, qüestió que, de moment, sembla no avançar.

   

  La campanya de distribució dels 25.000 fullets impresos començarà avui a mans de militants de les tres forces polítiques.