Puigdemont i el PDeCat inicien la campanya pel ‘Sí’ a Badalona

  0
  IMG_2185_1.JPG

  14/09/2017 – El Teatre Principal acull aquest divendres el primer acte del Partit Demòcrata.

  Badalona serà un dels escenaris més moguts durant les properes setmanes abans de l'1 d'octubre. Si la CUP ja havia anunciat que la plaça de la Plana seria l'escenari del seu acte central de campanya pel 'Sí', el Partit Demòcrata s'ha avançat i ha escollit Badalona com a municipi per donar el tret de sortida al seu calendari d'actes, aquest divendres.

   

  Ho farà al Teatre Principal, ni més ni menys que amb el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, al capdavant. L'acte donarà el tret de sortida a la campanya pel 'Sí' i començarà a les 19.30 hores. Puigdemont estarà acompanyat de l'alcalde de Molins de Rei, Joan Ramon Casals, del representants d'Espanyols pel Referèndum, Carles Palomares, i del regidor Pere Martínez Carreté.

   

  El Pacte Local també inicia la seva campanya

   

  El Pacte Local pel Referèndum dóna el tret de sortida a la campanya de difusió local de cara a l'1 d'octubre aquest dijous a a la nit (22h). La plataforma ha reunit a badalonins i badalonines de diferents sectors per escenificar, diuen, la voluntad ciutadana de participar en la convocatòria.

   

  Tindran lloc diverses intervencions i escenificacions, amb la participació de figures com ara l'alcaldessa Dolors Sabater, entre d'altres. Tot i que la ubicació inicial és la plaça de la Vila, la previsió de pluja podria fer variar-la.